Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bruno Marić: Krovinović je sam kazao da nije bio jedanaesterac
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Bruno Marić: Krovinović je sam kazao da nije bio jedanaesterac

U prvoj situaciji je Jović sam zvao VAR jer mu je Krovinović kazao da je jedanaesterac 'tanak'

Predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruno Marić otkrio je za Sportske novosti zanimljiv detalj glede suđenja Frana Jovića:

Fran Jović je imao jedno loše poluvrijeme u kojem je donio pogrešne odluke. Donio je pogrešnu odluku o kaznenom udarcu nad Krovinovićem, te pogrešnu kad se radilo o simuliranju Lovrića. U prvoj situaciji je on sam zvao VAR jer mu je Krovinović kazao da je jedanaesterac 'tanak', a u drugoj situaciji je njega zvao VAR jer nije bilo simuliranja. Ne vidim razlog da se toliko apostrofira suđenje kad su sve odluke koje su na kraju donešene bile ispravne - kazao nam je Marić.

Znači li to da je ispravna odluka i ona kad je poništio svoju odluku kod dosuđenoj jedanaesterca za Hajduk, nakon što je po nozi udaren Krovinović?

- Ne želimo da se sude takvi 'lagani' jedanaesterci. A osobito jer je Krovinović sam kazao da nije bio jedanaesterac. Sve odluke koje je donio sudački tim su ispravne! Ne čini sudački tim samo Fran Jović, nego svi suci. Nakon tog lošeg prvog poluvremena, drugo poluvrijeme suca Jovića je bilo bez pogreške. Fran Jović je i dalje najbolji sudac u Hrvatskoj. Svakome pa i najboljem se može dogoditi loše poluvrijeme - zaključio je Marić.

Vaša reakcija na temu