Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bruno Petković: Bio sam hajdukovac, ali nakon što su od mog oca tražili 'poguranac', rekao sam da nikad u životu neću doći u Hajduk!

Bruno Petković: Bio sam hajdukovac, ali nakon što su od mog oca tražili 'poguranac', rekao sam da nikad u životu neću doći u Hajduk!

Otkrio je detalj iz djetinjstva

Gost u večerašnjoj emisiji HRT-a 'Knjaz kod Vatrenih' je bio Bruno Petković, koji je otkrio neke stvari vezane za djetinjstvo i razočaranje u 'bijele'.

- U mojoj obitelji su svi bili hajdukovci, pa tako i mali Bruno. Sve dok se sa 12 godina nisam razočarao i tada sam rekao da nikad ne bih obukao dres Hajduka.

Potom je objasnio:

- Imali smo završnicu prvenstva Hrvatske, bilo je organizirano po regijama, gdje smo mi bili prvaci Dubrovačko-neretvanske županije. Sjećam se da smo prvu utakmicu pobijedili Hajduka 3:1, ja sam zabio dva gola i asistirao, a bio sam dvije godine mlađi. Tu su oni kontaktirali mog oca i kroz priču su neki ljudi, nećemo ih imenovati, su tražili 'poguranac' da mali dođe u Hajduka.

Koliko novca?

- Nije mi to otac nikad ni rekao. Ali meni kao djetetu koje je bilo tvrdoglavo i inatljivo je stvorilo toliku averziju da sam rekao da nikad neću u životu doći u Hajduk, bez obzira na to što sam bio njegov navijač. I kad sam došao u Dinamo, primili su me kao da sam rođen ovdje i živim tu cijeli život.

Vaša reakcija na temu