Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bruno Petković prokomentirao incident na Rujevici i Livajin odlazak iz reprezentacije

Bruno Petković prokomentirao incident na Rujevici i Livajin odlazak iz reprezentacije

'Naravno da mi Marko nedostaje'

Na press konferenciji u Rijeci, Bruno Petković dotakao se situacije s Markom Livajom koji je prije dva dana odlučio otići iz reprezentacije nakon teških uvreda koje je doživio na treningu u ponedjeljak.

- Naravno da mi Marko nedostaje. Ja i on smo dobri već duže vrijeme. Normalno da jedan takav igrač fali. Ispričalo se sa svih strana proteklih dana ono što se dogodilo. Pokušavamo to ostaviti iza sebe za dobrobit Marka, za dobrobit reprezentacije, za dobrobit odnosa sjevera i juga, između navijača i nekih nenavijača koji rade takve stvari. Pokušajmo to ostaviti iza sebe i gledati prema naprijed - rekao je Petković, a potom odgovorio kako bi on reagirao na Livajinom nakon bujice vrijeđanja s tribina Rujevice. 

- Iskreno ne vjerujem da bi moja reakcija bila puno drugačija od Markove. Nekad u nekim trenucima se nakupi, i onda doneseš odluku koja je u ovom trenutku ispravna za njega. Moramo to poštovati, podržati ga. Jako je bitan igrač za reprezentaciju i očekujemo ga u reprezentaciji u budućnosti - zaključio je Petković. 

Vaša reakcija na temu