Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr BUDIMIR UOČI ATLETICO MADRIDA: Ljubičić će igrati, Biuk nažalost ne može

BUDIMIR UOČI ATLETICO MADRIDA: Ljubičić će igrati, Biuk nažalost ne može

'Juniori im igraju slično kao i seniori, ali mi smo spremni'

U srijedu u 18 sati juniori Hajduka dočekuju Atletico Madrid u osmini finala Lige prvaka mladih. Utakmicu je najavio trener 'bijelih' Marijan Budimir.

- Pripremamo se od početka siječnja za ovu utakmicu, detaljno smo analizirali Atletico, igrači znaju sve, na nama je da to sutra predstavimo na terenu. Atletico je ekipa koja ne teži posjedu, slično igraju kao i seniori, nije im se strano povući i čekati kontranapad. Jako su dobra ekipa - rekao je trener Hajduka.

Saznali smo da ipak nisu kompletni?

- Da, fali im stoper Bonar koji je reprezentativac, ozlijedio se u utakmici protiv Real Madrida, no oni imaju širok kadar igrača i tko god da zamijeni, bit će dobar.

Vi niste imali problema s ozljedama, a sada ste i pojačani s prvotimcem.

- Imamo i mi Domančića koji je već dugo ozlijeđen, kao i Dominić. Biuk i Ljubičić su nam se priključili na treninzima,  ali nažalost Biuk ne može još od utakmice u Šibeniku, tako da Biuka neće biti u kadru.

Prošli ste dva kola u kojima su se igrala dva susreta, sada se igra samo jedan. Nakon 90 minuta se odmah ide na jedanaesterce. Jeste li ih vježbali?

- Kada se igra jedna utakmica često dođe do penala. I njih smo trenirali, ništa nismo prepustili slučaju.

Očekujemo dosta publike za 111. rođendan?

- Oni će biti naš poguranac, odlična je atmosfera oko cijelog kluba i volio bih da i mi budimo dio tog kotačića i da sutra pobijedimo - izjavio je trener 'bijelih' Marijan Budimir.

Vaša reakcija na temu