Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Burić: Bio je to interesantan Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme

Burić: Bio je to interesantan Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme

Mi smo rekli momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži i ekstremno brz

Hajdukov trener Damir Burić nakon remija na Rujevici (1:1) je rekao:

- Mi smo rekli momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži i ekstremno brz. Svaki pas nam je bio predug, imali smo nevjerojatno puno grešaka. Na poluvremenu smo razgovarali da ne možemo tako nastaviti. U drugom poluvremenu je bilo puno bolje, imali smo dobar protok baluna i dobru poziciju u međuprostorima, ali opet nam je falio zadnji pas. Veselim se zbog Teklića koji ima stvarno dobar šut. Bio je to interesantan Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme. Podjela bodova je zaslužena, a mi smo u prvom dijelu imali za mene neshvatljive pogreške.

O izostancima je kazao:

- Eduok je dobio fibru, Bulos nije mogao, a Mijo je bio kartoniran, očekujem ih već protiv Zaprešića. Bilo bi lijepo da imamo barem dva od tri.

O igri Jakoliša je kazao...

- Jakoliš je imao jednu dobru situaciju, ne znam je li bio penal ili ne. Želja i volja su bili tu, sad čekamo povratak ove dvojice, kako bismo imali više opcija.

Vaša reakcija na temu