Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Burić: Rezultat nije previsok, nego realan

Burić: Rezultat nije previsok, nego realan

Ja sam bio uvjeren u našu pobjedu, pitajte igrače što sam im rekao na poluvremenu

Hajdukov trener Damir Burić nakon utakmice je rekao:

-  Zahvalio bih Dugopolju što su nam omogućili jako dobre uvjete za igru. Teren je bio brz i imali smo mogućnost za brzu cirkulaciju lopte. Vidjeli smo Hajduk koji je dominirao i imao jako dobro izigrane šanse. Rezultat nije previsok, nego realan.

Zanimalo nas je što je pomislio kada su Estonci zabili drugi gol...

-  Ja sam bio uvjeren u našu pobjedu, pitajte igrače što sam im rekao na poluvremenu. Bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo to sprovesti i iskazati do kraja, sve je bilo tu. Meni je bilo iznenađenje kako smo jeftino primili golove.

Kapetan Milović je zbog ozljede napustio teren.

-  Milović je dobio jak udarac u glavu. Već mu je malo bolje, ali moramo još provjeriti koliko će mu trebati za potpuni oporavak.

Upitan je potom koliko tu ima prostora za napredak...

-  U svakoj igri moraš tražiti poboljšanja. Hvala mojim igračima, to su momci od 18-19 godina, to se ne smije zaboraviti. Svi zaslužuju pohvale, a ne bih zaboravio ni ostale, prije svih Miju Caktaša i Francka Ohandzu. Organizacija igre je bila dobra, ja sam zadovoljan.

Potom je uslijedilo pitanje o Dinamu...

-  Želim uživati u današnjem danu. S obzirom da je momčad imala jako velik pritisak, ja sam ih pokušao osloboditi, uvjeriti u njihovu kvalitetu i znanje. Na dobrom smo putu, ali nemojte ih puno hvaliti jer danas jesi, a sutra si opet na nuli. To smo osjetili nakon jako dobrih priprema, kada smo imali malo problema doma s organizacijom treninga. Nadam se da ćemo se sljedeću sedmicu mirnije i bolje moći pripremiti za buduće izazove. Moj fokus je bio na Estoncima, a sutra i preksutra možemo više o Dinamu.

O ambijentu...

-  Podrška je bila fenomenalna. Ovo je bilo izvanredno. Meni je žao što nije bio Poljud zbog financijskih stvari jer Estonci nisu prihvatili zamjenu, ali zahvaljujem Dugopolju na trudu i organizaciji.

Za kraj je nešto rekao o Ohandzi:

-  Mi smo Francka dobro izanalizirali. Bila je velika borba za njega dovesti. On se odlučio za nas jer je to Hajduk, a ne iz financijskih razloga. Znam dobro da su ga tražili klubovi koji su mu davali puno više i zato zaslužuje respekt.

Vaša reakcija na temu