Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Ivica Čavka Burić: Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici vidjeti još bolji Hajduk

Burić: Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici vidjeti još bolji Hajduk

Odlučili smo se za sustav koji je možda za momčad lakši

Hajdukov trener Damir Burić nakon pobjede nad Istrom je rekao:

- Bilo je najvažnije momčad psihološki podignuti. Za nas je ovo bila jako teška utakmica. Čestitke momcima, zajedno s navijačima smo osjetili podršku. Hvala navijačima i igračima jer je danas bilo jako teško igrati. Onaj furiozan početak smo odigrali jako dobro, imali dosta šansi. Imali smo puno prilika, ali Istra ima puno brzih i kvalitetnih igrača i smatram da će mnogima zapeti nogu. Da smo zadovoljni, nismo - pred nama je još jako puno posla.

Potom je nastavio:

- Imao je i protivnik svoje prilike, ali to je otprilike 8:2 za nas. Velika je odgovornost bila da danas pobijedimo, sad imamo sedam dana za neke stvari organizirati i poboljšati. Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici vidjeti još bolji Hajduk.

Promijenio je sustav u odnosu na prethodnika...

- Imaju male prednosti i nedostaci. Odlučili smo se za sustav koji je možda za momčad lakši. Moramo dobre faze produžiti, a do tada nam predstoji jako puno rada.

O izmjenama je kazao: 

- Neki igrači jednostavno više nisu mogli. jŽelimo na tome raditi. Hamza i Kalik su ulaskom dali stabilnost, tada smo dobili na posjedu i sigurnosti. Kad mi stojimo kako smo se dogovorili, tada će biti teško nama stvoriti priliku.

Prvi put je na klupi bilo 12 igrača...

- Moramo imati zdravu suradnju s drugom momčadi. Nema potrebe nekoga voditi na put ako tamo može igrati. Mislim da je to što se tiče momčadi i duha dobra stvar.

Na kraju je zaključio:

- Mi smo tu vidjeli određenu dozu nesigurnosti. Igrači su pokazali koncentriranost i dobru reakciju, ali mi imamo puno prostora za analizu i vjerujem da ćemo gledati bolji Hajduk.

Upitan je za Simića...

- Stefan je danas dirigirao obranom i odigrao kvalitetnu utakmicu, kao Ismajli. I Posavec je bio dobar, jako koncentriran. Ali bitno je da ti realiziraš svoje prilike, na 2:0 bi igra bila još tečnija. Mi smo u nekim segmentima stajali jako visoko, Istra ima brze igrače, bio je ovo izazov i za naše buduće utakmice, moramo imati osiguranje napada na jako visokom nivou.

Vaša reakcija na temu