Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Burić se oprašta od Hajdukove klupe, Maloča otpada, a Gyurcso se nema pravo vratiti ove zime

Burić se oprašta od Hajdukove klupe, Maloča otpada, a Gyurcso se nema pravo vratiti ove zime

Glavni kandidat za trenera 'bijelih' je Igor Tudor

Hajduk sutra u 17.30 sati igra na Poljudu protiv Istre, što će biti zadnja utakmica u drugom mandatu trenera Damira Burića. Bilo bi lijepo da se polusezona zaključi pobjedom, te da 'bijeli' s drugog mjesta odu na prvenstvenu pauzu. Glavni kandidat za Burićeva nasljednika je Igor Tudor.

Tragom prethodno navedenoga kažimo da time otpada i ideja o povratku Marija Maloče, koji je bio želja aktualnog trenera za sljedeći prijelazni rok, a opet se aktualizira pitanje krilnog napadača Adama Gyurcsa, kojega je Burić nakon prvog kola prekrižio i otišao je na posudbu u Puskas Akademiju.

No, Gyurcso ima potpisanu posudbu do kraja sezone, a ne polusezone, tako da se do ljeta tu ništa ne bi trebalo događati.

Vaša reakcija na temu