Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čabraja poslije Rijeke posebno pohvalio jednog igrača, a zatim najavio s kojim rosterom stiže na Poljud

Čabraja poslije Rijeke posebno pohvalio jednog igrača, a zatim najavio s kojim rosterom stiže na Poljud

'On živi za ovaj klub, publika je to prepoznala. Pitanje je koliko će se on zadržati.'

Nakon remija s Rijekom (2:2), trener Lokomotive Silvijo Čabraja iznio je svoje viđenje utakmice:

-Mislim da smo do drugog primljenog gola dosta limitirali Rijeku. Nisu nam stvorili velike prilike. Kada smo trebali odvesti utakmicu u mirne vode, sami smo sebi napravili problem. Koliko god sam bio nezadovoljan zbog primljenog drugog gola, s rezultatom mogu biti zadovoljan.

Nakon drugog pogotka bili ste jako ljuti. 

-Neću imenovati igrače. Jedan igrač je bio zadužen za čuvanje Smolčića, a tada nije bio pokraj njega. Reakcija je bila takva, ljutnja je normalna. 

Imate li osjećaj da vam se kasni pogoci prečesto događaju.

-Dosta nam se to događa, da. Momčad nam je jako mlada, jednostavno nemaju iskustva. Nama nedostaje 200 do 300 kilograma mišića, to će dobiti kroz godinu dana. Danas nam je nedostajalo i visine. Kada je Fetai stao pokraj Radeljića u skoku, ovaj se počeo smijati. Takve greške se događaju, nemamo iskustva. Kada trebate smiriti utakmicu, iz jednog ubačaja primite pogodak. Nisam nezadovoljan jer su željeli, Rijeka je ozbiljna ekipa koja zna što želi. 

U vašem mandatu ne pamtimo da je jedan igrač imao toliku sinergiju s publikom kao Fetai. Koja je tajna?

-On to zaslužuje, gdje god treba, on je tu. To nije slučajnost. On je 2005. godište, a bio je s reprezentacijom Albanije. On živi za ovaj klub, publika je to prepoznala. Pitanje je koliko će se on zadržati. 

A koliko će se zadržati Čabraja?

- Možda i tu treba nova snaga. To nije najava, samo moj komentar.

Nakon jedne teške utakmice, sljedeći tjedan stiže nova, gostujete na Poljudu. Kakav je plan pripreme, ima li povratnika u ekipu?

Canjuga je u pogonu, mislio sam da će i danas igrati. Kolinger se vraća, odradio je žute kartone. Mersinaj još neće biti spreman i to bi trebalo biti to, osim ako povedemo nekoga iz akademije, a mislim da nećemo, zaključio je Čabraja. 

Vaša reakcija na temu