Ćakula članova udruge Naš Hajduk s vodstvom HNK Hajduk Split zakazana za 30. studenog

Ćakula članova udruge Naš Hajduk s vodstvom HNK Hajduk Split zakazana za 30. studenog

Članovi će moći porazgovarati s predsjednikom Hajduka Jasminom Huljajem, sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem i voditeljem Akademije Krešimirom Gojunom

Udruga Naš Hajduk u petak 30. studenog 2018. godine s početkom u 19:30 sati u velikoj predavaonici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32, organizira Ćakulu s predsjednikom Uprave HNK Hajduk Split Jasminom Huljajem, sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem i voditeljem Akademije Krešimirom Gojunom.

Prijave za Ćakulu će se zaprimati do petka 30. studenog 2018. godine u 12.00 sati ili do popunjenja kapaciteta dvorane na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi članovi udruge trebaju navesti ime, prezime i broj članske iskaznice. Na Ćakuli mogu sudjelovati samo oni koji su uplatili članstvo za 2018. godinu.

Članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do srijede 28. studenog 2018. godine do 12:00 sati poslati svoja pitanja s naslovom 'Pitanja za Ćakulu' na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na sastanku s vodstvom kluba.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(38132, "");
Pregledaj komentare