Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr ĆALUŠIĆ NAKON DEBIJA: Ovakve utakmice su najneugodnije, presretan sam zbog asistencije!

ĆALUŠIĆ NAKON DEBIJA: Ovakve utakmice su najneugodnije, presretan sam zbog asistencije!

'Ovo je uvijek nezgodno gostovanje'

Ivan Ćalušić pamtit će utakmicu u Biogradu i prolazak Hajduka u osminu finala Hrvatskog kupa. To mu je bio debi u službenom susretu za 'bijele', a odigrao je svih 90 minuta na poziciji desnog beka.

- Ovakve utakmice su u pravilu najneugodnije i trebaš im se posvetiti sto posto. Ušli smo malo pasivno, rekao bih, ali smo na vrijeme uhvatili ritam i zasluženo pobijedili. Mislim da je utakmica bila stvarno dobra za gledatelje. Oni su zabili iz penala, a mi smo se poslije uspjeli vratiti. Presretan sam što sam upisao asistenciju - rekao je Ćalušić, a zatim dodao:

- Već sam ranije igrao ovdje u trećoj ligi. Primorac je jedna od najboljih momčadi lige, igraju dobar nogomet, uvijek su nezgodni. Svladali smo ih na 'fiziku' i zasluženo prošli dalje.

Osvrnuo se Ćalušić i na atmosferu.

- Svaka čast Torcidi. Došli su sa svih strana. To nam puno znači. Oni su naš 12. igrač - zaključio je Ćalušić. 

Vaša reakcija na temu