Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čampara: Navijači su nam dali krila, bili smo prava momčad

Čampara: Navijači su nam dali krila, bili smo prava momčad

Ovo je bitna utakmica u trenutku kada se još tražimo - rekao je Subotić

Split je i deveti put u nizu svladao Cibonu. U derbiju 2. kola HT Premijer lige 'žuti' su na Gripama slavili s 73:62 (21:16, 12:17, 17:18, 23:11). Split je bolje otvorio utakmicu, poveo s 21:16, pa se Cibona vratila, povela s 45:40 da bi domaćini šest i pol minuta prije kraja poveli s 58:51 i tu je za Cibonu bio kraj. Na Gripe su se vratili gledatelji, nosili 'žute', podrška s tribina bila je iznimno bitna za momčad Srđana Subotića u kojoj je prvi strijelac bio Sani Čampara s 20 poena.

- Navijači su nam dali krila, bili smo prava momčad. Sad je puno lakše, mi ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji i bolji - rekao je Čampara.

Uz šuterski dio Čampare vrijedi istaknuti i role Perkovića, Žganeca, Vuke, McLeana, Jonesa, Ukića, Bariča, Baje... Svi su dali svoj doprinos.

- Pobijedili smo na jedini način na koji smo mogli, čvrsto u obrani, bez poklona, nismo im dopuštali lagane koševe. Idemo dalje raditi, ovo je bitna utakmica u trenutku kada se još tražimo - kazao je Subotić.

U redovima Cibone Amar Gegić bio je prvi strijelac s 12 poena, a kapetan Roko Ukić ostao je na nula poena.

- Split je bio čvršći u svakom dvoboju, na kraju je zasluženo pobijedio. Za nas nema izgovora, nismo bili kakvi možemo biti, izgubili smo 21 loptu - rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

Zasluženost pobjede Splita priznao je i Krešimir Radovčić.

- Moramo dignuti glave, okrenuti se sljedećoj utakmici. Split je bio bolji u sitnicama, u radnom dijelu - kaže Radovčić.

Vaša reakcija na temu