Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Carrillo: Jedanaesterac puca tko se bolje osjeća, a Sigurdsson bi pogodio jedan od 200 onakvih udaraca

Carrillo: Jedanaesterac puca tko se bolje osjeća, a Sigurdsson bi pogodio jedan od 200 onakvih udaraca

Hajdukov trener smatra da su bili ravnopravni s Evertonom

Hajdukov trener Joan Carrillo nakon utakmice je rekao:

- Nisam baš najzadovoljniji, ali želim zahvaliti našim navijačima koji su bili fenomenalni cijelo vrijeme.

Prvo pitanje bilo je oko svađe kod izvođenja jedanaesterca, gdje je loptu uzeo Said.

- Što se tiče svađe, ona je jako glupa. Dogovor je bio da puca onaj koji se najbolje osjeća, ovaj put je bio Said, drugi će možda biti Erceg. Ne možemo o tome puno pričati.

Još je pojasnio:

- Tu nema nikakvog dogovora, dogovor je tko se bolje osjeća preuzima loptu i puca penal. Trebali smo imati još jedan jedanaesterac, ali nije sviran, bila bi to prilika da drugi igrač puca.

O golu Sigurdssona je rekao:

- To je bila akcija s puno sreće, nije za ništa taj igrač toliko plaćen, ali to je bio sretan udarac. Od 200 takvih udaraca na gol možda bi jedan pogodio mrežu. Ali mi smo se nakon toga digli i mogao bih reći da nismo imali sreće.

Presica je dugo trajala...

- Jako je pozitivna naša igra, bili smo al pari s Evertonom, trebali smo na kraju pobijediti. Mi smo uz našu publiku, na koju oni u Engleskoj nisu navikli, napravili korak naprijed, ali trebalo je barem dva.

O ciljevima u sezoni je kazao:

- Što se mene tiče, naravno da imamo određene ciljeve, a ako ih ne ispunim ja sam spreman napustiti klub. Idemo dalje, želimo nešto osvojiti.

Objašnjeno mu je da ga nitko ne želi tjerati.

- Hvala na podršci, to je nogomet u kojemu ima dobrih i loših momenata, ali u ugovoru mi stoje neki ciljevi i ja ću ih se držati.

Upitan je i hoće li protiv Istre također prepustiti odluku igračima ako se dogodi jedanaesterac.

- Već smo pričali u svlačionici, opet ovisi o tome tko će se bolje osjećati na terenu. Nema te liste nego će uvijek pucati onaj koji se bolje osjeća.

Zoran Nižić je na odlasku s terena zaplakao, a predsjednik ga je zagrlio. Carrillo je upitan znači li to da kapetan odlazi...

- I Ante je plakao, a puno nas je plakalo iznutra, ali to ne znači da itko napušta ekipu.

Na kraju je postavljeno i pitanje oko Saidova ponašanja prema publici.

- To je bio nepromišljeni momenat, ali treba razumjeti njegovu reakciju i dati mu potporu. Vidjelo se na kraju da je zahvalio publici i sve je ispalo u redu.

Vaša reakcija na temu