Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Carrillo: Uprava je imala veliki pritisak Torcide tako da sam morao otići nakon dvije izgubljene utakmice, ali čuvam lijepa sjećanja

Carrillo: Uprava je imala veliki pritisak Torcide tako da sam morao otići nakon dvije izgubljene utakmice, ali čuvam lijepa sjećanja

Dva naša najbolja igrača prodana su u posljednjim trenucima prijelaznog roka i nije ih bilo moguće nadoknaditi

Joan Carrillo vratio se u Szekesfehervar nakon četiri i pol godine. Videoton je napustio u ljeto 2015. nakon što je osvojio titulu, a sada se vratio u klub koji je u međuvremenu promijenio ime u Mol Fehervar.

- Sretan sam što sam se vratio. Prvi dojmovi su dobri, ima nekoliko igrača koje znam već duže vremena. Svi znaju da sam volio raditi ovdje, imao sam razgovore s nekim drugim klubovima, ali odlučio sam se vratiti - rekao je Carrillo, a zatim se dotakao svojih epizoda nakon odlaska iz Videotona.

Prvo je uslijedila epizoda u Almeriji koja je trajala dva mjeseca.

- Almeria je tada imala teško razdoblje. Te su sezone promijenili pet trenera, a ja sam bio treći od početka sezone. Momčad nije postizala dobre rezultate ni sa mnom, ali ni s drugim trenerima. Ne kažem da je provedeno vrijeme tamo bilo beskorisno, ali sigurno mi ta epizoda neće ostati u pozitivnom sjećanju.

Početkom prosinca 2016. stigao je u Hajduk.

- U Hajduku sam proveo fantastičnu godinu. Navijači su dolje pravi fanatici, imao sam sjajan odnos s njima. Mislim da su me voljeli i da sam im ja to vratio velikom naklonošću. Dobro smo odradili proljetni dio sezone, nakon deset godina na Maksimiru svladali najvećeg rivala Dinama, Marko Futacs je bio prvi strijelac lige...Krenuli smo u iduću sezonu dobro. Izbacili smo Levski i Brondby, te smo nakon toga tijesno ispali u playoffu Europske lige od Evertona. Međutim, dva naša najbolja igrača prodana su u posljednjim trenucima prijelaznog roka i nije ih bilo moguće nadoknaditi. U prvenstvo nismo krenuli dobro, a očekivalo se osvajanje prvenstva i trofej kupa. Uprava je imala veliki pritisak Torcide tako da sam morao otići nakon dvije izgubljene utakmice. Ali, čuvam lijepa sjećanja na razdoblje koje sam proveo u Splitu.

Posljednji angažman Carrillo je imao u Wisli iz Krakowa gdje je radio od siječnja do lipnja 2018. godine.

- Završili smo prvenstvo na šestom mjestu, pobijedili Legiju, a Carlitos je bio najbolji igrač i strijelac lige. Na kraju sezone sam otišao na dvotjedni odmor s obećanjem da će se situacija u klubu srediti, ali to se nije dogodilo, te sam odlučio otići.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54917, "");
Pregledaj komentare