Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČERVARA ZABRINULA OZLJEDA KARAČIĆA: 'To je veliki hendikep'

ČERVARA ZABRINULA OZLJEDA KARAČIĆA: 'To je veliki hendikep'

Neriješeno je u redu, žao mi je što nismo dobili

Hrvatski izbornik Lino Červar nakon remija Hrvatske i Španjolske je rekao:

- Moram reći da mi je žao zbog Karačića jer je vukao na početku jako. Gubili smo, ono što ohrabruje, što su dužnici ostali iskusniji igrači. Preokret su napravili igrači iz drugog reda. Španjolska skoro dvadeset minuta nije dala gol. Neriješeno je u redu, žao mi je što nismo dobili.

Potom je nastavio:

- Igrali smo bez Cindrića, Karačić je izašao van, to je veliki hendikep. Ne mogu sad ništa govoriti, moramo dobiti dijagnozu pa onda komentirati.
Je li se Hrvatska čuvala za polufinale?

- Ovi iz drugog plana se nisu odmarali. Dobro ste rekli, oni su se čuvali za ove dvije utakmice koje slijede.

Što je sa Cindrićem?

- Nisam ga poštedio, on je rekao da je ozlijeđen i da ne može igrati, zato ga nisam stavljao.

Hrvatsku u polufinalu čekaju Norveška ili Slovenija.

- Još je rano o tome govoriti. Nemamo jakih argumenata, nismo deset godina igrali u finalu. Razmišljamo o pobjedama, to je sportski. Vidjet ćemo s čim raspolažemo, polufinale je nešto sasvim drugo, svako može svakog dobiti.


Vaša reakcija na temu