Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Četvrtoligaš prodao više od 100.000 ulaznica za nevidljivu utakmicu!

Četvrtoligaš prodao više od 100.000 ulaznica za nevidljivu utakmicu!

Novac će biti iskorišten da klub u ovim kriznim vremenima nastavi normalno funkcionirati

Koronavirus zaustavio je praktički cijeli sport. Nogomet se trenutno igra u Bjelorusiji, Tadžikistanu, Nikaragvi i Burundiju, a financijske posljedice već sada trpe i najbogatiji klubovi.

Na zanimljivu ideju stigli su čelnici njemačkog četvrtoligaša Lokomotive Leipziga. Klub koji je osnovan prije 126 godina, odlučio je 19. ožujka pokrenuti kampanju prodaje ulaznica za 'nevidljivu utakmicu' koja je na rasporedu 8. svibnja. Za cilj su odredili prodaju 120 000 ulaznica koliko je navijača bilo na susretu protiv Bordeauxa, 1987. u polufinalu Kupa kupova. Za sada im ide jako dobro. Prodali su više od 100 000 ulaznica, a cijena jedne karte je 1 euro.

- Bit će live stream uživo sa stadiona, svjetla će biti ugašena, a naši radio komentatori će prenositi utakmicu. Više od toga vam ne mogu reći - otkrio je izvor iz njemačkog četvrtoligaša za BBC te dodao kako će novac zarađen ovom kampanjom biti iskorišten da klub u ovim kriznim vremenima nastavi normalno funkcionirati.

Inače, riječ je o klubu koji je osvojio prvo njemačko prvenstvo 1903. godine pod imenom VFB Leipzig, a nakon toga su još dva puta bili prvaci Njemačke. Najveći europski uspjeh ostvarili su 1987. kada su u finalu Kupa kupova poraženi od Ajaxa 1:0. 

Vaša reakcija na temu