Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CIRKUS NA GRIPAMA Bivši igrač Galatasaraya, Cibone i Cedevite odlazi bez odigrane minute?!

CIRKUS NA GRIPAMA Bivši igrač Galatasaraya, Cibone i Cedevite odlazi bez odigrane minute?!

'Žuti' su ostali bez planiranog pojačanja

Marko Arapović neće pojačati Split. Bivši igrač Cibone, Cedevite i Galatasaraya predstavljen je prije osam dana kao novo pojačanje 'žutih' uoči nove sezone, no on karijeru neće nastaviti na Gripama. Dok se ne oglasi sam Arapović teško je spekulirati o razlozima zbog kojih se dogovorena suradnja nije ostvarila, ali prema neslužbenim informacijama čelni ljudi kluba imali su neke svoje ideje vezane za određene ugovorne stavke, a to se igraču baš i nije svidjelo. 

- Sretan sam što stižem u Split, imao sam dosta ponuda iz inozemstva, ali dopala mi se Splitova filozofija, sviđa mi se kako je momčad lani igrala. Tražio sam sredinu u kojoj mogu pokazati sve što znam, to sam sa Splitom i dobio, siguran sam da imamo momčad za velike stvari - rekao je Arapović prilikom dolaska u Split. 

No, tjedan dana kasnije stvar se rasplela u neželjenom pravcu za 'žute'. Čelnici kluba ovog ljeta kao da se trude što više igrača kontaktirati, a što manje njih potpisati. 

Trener Ivica Skelin na velikim je mukama. Momčad je nespremna i za hrvatsko prvenstvo, a kamoli za ABA ligu koja bi trebala startati u listopadu. Split koji nakon 30 minuta igre gubi od Gorice 25 razlike teško može parirati najboljim momčadima u regiji. I to bi trebalo biti svima jasno...

Vaša reakcija na temu