Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža CIRKUS U RUMUNJSKOJ: Predsjednik bivšeg Hajdukovog protivnika za loše rezultate optužio djevojke igrača!

CIRKUS U RUMUNJSKOJ: Predsjednik bivšeg Hajdukovog protivnika za loše rezultate optužio djevojke igrača!

'Igramo loše jer naši igrači prečesto vode ljubav'

Rumunjska Steaua ne proživljava baš najsretnije dane. Trenutno su četvrta momčad rumunjske lige s osam bodova manje u odnosu na vodeći Cluj. Gazda Steaue Gigi Becali za loše je rezultate optužio djevojke njegovih igrača.

- Igramo loše jer igrači često vode ljubav sa svojim djevojkama. Ne ide nam zbog seksa, to je razlog loših rezultata - rekao je Becali, a zatim dodao:

- Cluj je vodeći jer njihov trener Dan Petrescu drži sve pod kontrolom i igračima dozvoljava da samo jednom tjedno vide svoje supruge i djevojke pa se ne mogu iscrpiti. 

Vaša reakcija na temu