Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka ČISTA DISKRIMINACIJA: Do auta mogu razuzdani turisti, kurve i kriminalci, ali ne i navijač Hajduka s djecom

ČISTA DISKRIMINACIJA: Do auta mogu razuzdani turisti, kurve i kriminalci, ali ne i navijač Hajduka s djecom

Naš čitatelj je bio razočaran

Jedan navijač Hajduka se neugodno iznenadio kada mu je 'Rent a Car' odbio iznajmiti automobil samo zato što - ide na utakmicu! Uostalom, evo što nam je napisao:


Popričali smo s navijačem koji je htio uzeti auto u Dubrovniku, ali, eto, nisu mu dozvolili. Da se ne lažemo, bilo je slučajeva kada se navijačima nije htjelo iznajmiti autobus, kombi ili automobil jer su ranije neka vozila znala biti i oštećena. Dakle, nije ovaj 'Renta a Car' iz Dubrovnika iznimka. Našem čitatelju je to poznato jer je praktički cijeli život uz Hajduk, iako ne živi u Splitu, no opet, da se auto uskraćuje dvojici odraslih navijača s djecom - to je čista diskriminacija.

Dakle, do auta mogu razuzdani turisti, kriminalci, kurve, idioti, baš svi slojevi društva, ali navijač Hajduka - ne. I njega nitko ne štiti, tu valjda nema elemenata rasizma, nacizma, raznoraznih fobija i tko zna još čega što bi u današnje vrijeme javno bilo osuđivano...

Vaša reakcija na temu