Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr Član zlatne generacije Hajdukovih juniora prelazi u Lokomotivu!

Član zlatne generacije Hajdukovih juniora prelazi u Lokomotivu!

Već danas će se priključiti treninzima Nikice Jelavića

Član zlatne juniorske generacije Hajduka Duje Reić prelazi u Lokomotivu. S klubom s Kajzerice potpisat će ugovor do ljeta 2026. godine. 

Reić će se već danas priključiti treninzima juniorske ekipe Lokomotive trenera Nikice Jelavića, čija je želja bila ključna u realizaciji ovog transfera. 

Reić je u svojoj karijeri nastupao za tri mlađa uzrasta hrvatske reprezentacije (u-15, u-16 i u-17), a bio je i važan kotačić u povijesnom drugom mjestu Hajdukovih juniora u Ligi prvaka za mlade. Kao starter je nastupio protiv Shakhtara Donetska, Manchester Cityja i Borussije Dortmund, dok je protiv Milana i AZ Alkmaara bio Budimirov joker s klupe. 

Dodajmo još kako su ove sezone iz redova Hajduka u Lokomotivu prešli i Filip Čuić, Ivan Krolo i Toni Silić.

Vaša reakcija na temu