Foto: Flickr.com Cro Cop podijelio priču iz vojničkih dana, pročitajte u kakvoj je opasnosti bio s prijateljem Samsonom

Cro Cop podijelio priču iz vojničkih dana, pročitajte u kakvoj je opasnosti bio s prijateljem Samsonom

Prisjetio se, piše, nekih doživljaja koje će cijeli život pamtiti

Legenda hrvatskog sporta Mirko Filipović Cro Cop dobio je sliku iz vojničkih dana i na društvenim mrežama podijelio priču o njegovom prijatelju Samsonu i zajedničkoj vožnji starim BMW-om po seoskim cestama. Evo što je napisao:

'Dobio sliku iz vojske, prisjetio sam se nekih doživljaja koje ću cijeli život pamtiti. Na slici je zaokružen prijatelj Samson,odrastao selo do mene,zajedno u vojsku otišli. On je jedini imao auto od nas iz voda, ako se dobro sjećam. Uglavnom, uvijek gužva kod njega za otići kući kad dobijemo slobodno.i jednom ja upadnem među nas četvoricu koje je povezao. Imao nekog prastarog BMW-a, na svakom zavoju smo molili Boga da nas vlastiti kotač ne obiđe.

I pegla Samson tako jednom ravnom dionicom iz Požege prema Slavonskom Brodu između dva sela jedno 120 -130 i u jednom trenutku se pri toj brzini digne hauba ispred šofer šajbe. Kako? Pojma nemam, uglavnom na toj brzini u sekundi zid pred našim očima. Samo haubu vidimo.

Klinkice koje histerično vrište na koncertima svjetskih pop-rock zvijezda su šepavi mravi kako smo mi vrištali. Hajde da je to autoput pa bi imali veće šanse nego na nekakvoj seoskoj cesti koja em je uska em kanalčine sa svake strane. I tad mi je prvi put stao sat na ruci od straha!

Kako smo mi stali, kako smo ostali živi, kako nismo sletjeli i izginuli, ja stvarno ne znam. Kako je Samson uspio stati to ni Miško iz 'Ko to tamo peva' ne bi uspio. Sjećam se samo da kad smo nekako stali uz tu cestu da sam ja nekako izašao van i da nisam htio dalje sa njima. Još jedan je ostao sa mnom. Kako smo došli do kuća svojih ja stvarno više ne znam. Od šoka sam valjda amneziju dobio. Sjećam se samo da me pitao nakon par tjedana hoću opet s njim kući. Kad ga nisam zadavio tad nitko nikad neće. Pozdrav vojničkom frendu Samsonu.'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57311, "");
Pregledaj komentare