Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Arhivska fotografija / foto: Ivica Čavka CROATIA ZMIJAVCI: Imamo dva pozitivna slučaja, odgađa se utakmica s Osijekom

CROATIA ZMIJAVCI: Imamo dva pozitivna slučaja, odgađa se utakmica s Osijekom

Zdravstveno stanje igrača će se svakodnevno pratiti

Nogometni klub Croatia Zmijavci objavio je sljedeće priopćenje:

'Uzročno situaciji uzrokovanoj virusnoj epidemiji, utakmica sa NK Osijek odlukom povjerenika lige odgođena i prebačena za 23.09.2020..

U ovome trenutku nemamo obaveznu samoizolaciju za igrače no zbog mjera predostrožnosti obustavljeni su treninzi do petka 28. kolovoza.

U navedeni petak će se nastaviti treninzi za sve zdrave igrače (oni koji u tom trenutku nemaju temperaturu 48 sati).

Zdravstveno stanje igrača će se svakodnevno pratiti, a po potrebi će se provoditi i testiranja na COVID-19.

Sve aktivnosti se usklađuju s glavnim epidemiologom dr. Joškom Marasom.

Trenutačno imamo dva pozitivna slučaja.

Jedan kod igrača koji zbog drugih zdravstvenih razloga nije dolazio u klub od 14.08., pa kao takav nije izvor zaraze za bilo koga u klubu, a za drugog igrača su utvrđeni blagi simptomi i odluka epidemiologa je da samo on ide u izolaciju.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitete igrača.'

Vaša reakcija na temu