Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Croatia Zmijavci ima novog trenera, a stiglo im i igračko pojačanje

Croatia Zmijavci ima novog trenera, a stiglo im i igračko pojačanje

Raskinuo je prethodno s Hajdukom

Jure Srzić novi je trener Croatije Zmijavci.

'Ovaj mladi, tridesetsedmogodišnji trener s PRO licencom krenuo je trenerskim poslom u Zmaja iz Makarske, potom u NK Zagreb, HNK Hajduk i NK Dugopolje te sad dolazi u Zmijavce. U najzahtjevnijoj sezoni koja je pred nama treneru i njegovom stožeru želimo puno sreće i uspjeha. Novi trener Srzić već je zakazao i datum početka priprema za 2. srpnja', objavila je Croatia.

Dodajmo još da Srzić nije išao iz Hajduka na posudbu, kao što je to bilo kad je preuzimao Dugopolje, već je prethodno raskinuo s klubom s Poljuda.

Zadnja vijest glasi da u Zmijavci stiže i igračko pojačanje, dolazi ofenzivac Petar Bašić-Šiško koji je u prošloj sezoni nosio dres Junaka.

Vaša reakcija na temu