Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Arhivska fotografija / foto: Ivica Čavka Croatia Zmijavci se očitovala po pitanju sankcioniranja nogometnih sudaca

Croatia Zmijavci se očitovala po pitanju sankcioniranja nogometnih sudaca

'Ova odluka je jasna poruka da neke stvari nisu bile dobre'

Croatia iz Zmijavaca je objavila priopćenje nakon odluke Komisije sudaca o sankcioniranju sudaca Marina Vidulina i Robija Kezelea:

'Kao Klub koji od samoga početka sezone ukazuje na anomalije sa suđenjem, bez obzira na čiju korist bilo, kao i činjenicu da su određeni propusti napravljeni na utakmicama u kojima je naš Klub bio sudionik, a na žalost svih nas koji sudjelujemo u ovom rangu natjecanja ne i jedini klub, potpuno podržavamo novonastale odluke SK o sankcioniranju sudaca te se nadamo da ćemo svi skupa izvući pouku iz ovakvih poteza.

Ova odluka SK je jasna poruka da neke stvari nisu bile dobre te da su hitno potrebne radikalne mjere kako bismo svi skupa dobili suđenje bez repova i zločestih  tumačenja pojedinih utakmica.

Kao Klub podržavamo isključivo pravično suđenje, a osuđujemo sve one pojedince i/ili organizacije koji se ne ponašaju u skladu s tim.

Pravila i prilike moraju biti jednake za sve jer samo na takav način sportsko rivalstvo ima svoju svrhu.

U nadi da ćemo se kao Klub što manje osvrtati na ovakve teme, šaljemo sportski pozdrav iz Zmijavaca.'

Vaša reakcija na temu