Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Ćubelić: Bolje je na posudbi igrati za seniore, nego ostati u juniorskom nogometu

Ćubelić: Bolje je na posudbi igrati za seniore, nego ostati u juniorskom nogometu

'Dat ću sve od sebe da ostanem tu s prvom momčadi Hajduka'

Ivan Ćubelić mogao bi biti Hajdukov tajni adut. Mladi veznjak zasad pokazuje kako dobro lice na treninzima. Njegovi ubačaji imaju 'oči', a protiv HSV-a se upisao u strijelce. 

- Utakmica je bila teška nakon napornih priprema. Imali smo jakog protivnika HSV, kojemu je ovo bila prva utakmica, a nam druga. Noge su malo teške od priprema, ali sve u svemu je bila dobra utakmica - rekao nam je Ćubelić, a potom opisao pogodak.

- Stipe je dao pas iz zadnje linije koji je mislim bio namijenjen za Kalinića, ali Vušković je pustio loptu prema vrataru i ja sam iskoristio tu grešku. Presjekao sam glavom i zabio.

Jesi li zadovoljan kako si se snašao u prvoj momčadi i koliko ti je pomogla posudba u Dugopolju?

- Mislim da kvalitetno treniram i da sam dobro odradio ove utakmice. Sad ćemo odraditi još jednu pripremnu pa ćemo vidjeti što dalje. Ove pripreme su mi lakše nego prošlogodišnje jer imam sad sezonu seniorskog nogometa iza sebe. Mislim da je uvijek bolje ići u seniorski nogomet nego ostati u juniorskom. Znači, bolje je otići na posudbu gdje ćeš više igrati. Bolje igrati u nekom nešto lošijem klubu, nego otići u top klub i grijati klupu. Posudbe su zapravo za mlade igrače jako pozitivna stvar. Iza priprema ćemo vidjeti i koji će biti moj status. Dat ću sve od sebe da ostanem tu s prvom momčadi Hajduka - zaključio je Ćubelić.

Vaša reakcija na temu