Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalić aktivirao pretpoziv igraču Rijeke

Dalić aktivirao pretpoziv igraču Rijeke

Priključuje se za listopadske susrete protiv Škotske i Poljske u Ligi nacija

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, aktivirao je pretpoziv krilnom napadaču Rijeke, Marcu Pašaliću, koji će se priključiti Vatrenima za listopadske susrete protiv Škotske i Poljske u Ligi nacija, izvijestio je HNS.

Pašalić je ove sezone odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima, pri čemu je postigao tri pogotka i upisao tri asistencije. Pašalić je za hrvatsku reprezentaciju nastupio pet puta uz jedan pogodak, a bio je i dio ekipe na Europskom prvenstvu ovog ljeta u Njemačkoj.

Nakon dva kola u skupini 1 Lige A, Hrvatska dijeli drugo mjesto s Poljskom s osvojena tri boda. Prvoplasirani Portugal je stopostotan nakon dvije domaće utakmice u rujnu, dok je Škotska na začelju bez bodova. Prve dvije reprezentacije izborit će četvrtfinale Lige nacija, posljednja ekipa ispast će u Ligu B, dok će trećeplasirana igrati doigravanje za ostanak u Ligi A.

Hrvatska brani srebrnu medalju iz prethodnog izdanja Lige nacija, kada je preko Francuske, Danske i Austrije izborila završni turnir, gdje je pobijedila Nizozemsku u polufinalu prije finalnog sraza sa Španjolskom koja je bila uspješnija nakon jedanaesteraca.

Vaša reakcija na temu