Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Zlatko Dalić o VAR-u: Da ga nije bilo, bili bismo svjetski prvaci!

Zlatko Dalić o VAR-u: Da ga nije bilo, bili bismo svjetski prvaci!

Moguće je da Jedvaj ode na stopera, a Juranović na desni bok

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić uoči utakmice sa Slovačkom je rekao:

- Čeka nas odlučujuća utakmica za Euro. Dobili smo ih 4:0 ubgostima, ali ta nas utakmica ne smije zavarati. Nama je dovoljan bod za prvo mjesto, 15 bodova je dovoljno, ali ne smijemo ići na bod. Moramo tražiti pobjedu. Nema kalklulacija, tražimo rješenja na stoperima.

Kazao je da su ozlijeđeni Kramarić i Mitrović...

- Rakitić je osjetio tetivu, stoga smo pozvali Marka Roga i Josipa Juranovića. Ne bude li mogao Mitrović, imamo opciju Jedvaja na stoperu, a desni bok će zauzeti Juranović ili Bartolec. Nadam se da će ostali biti u redu. Ne idemo na bod, moramo tražiti pobjedu, ne smijemo se zanositi rezultatom iz Slovačke, ovo je sasvim druga utakmica.

- Problem je što je zadnja linija kompletno nova. To me malo brine, ali ne smijemo se braniti, nego napasti.

O Ćaleti Caru je kazao:

- Ćaleta Car sad u Marseillu igra standardno i dobro. Nikad nisam rekao da je on kažnjen, nego nije bio među četiri pozvana stopera. Sada je pozvan i to je to.

Zanimljivu je izjavu dao o VAR-u:

- Mi smo izgubili Svjetsko prvenstvo zbog VAR-a. Da ga nije bilo, bili bismo svjetski prvaci. Nisam ni za VAR ni protiv njega. Ako sucu paše gledat će, ako mu ne odgovara neće. da je onaj korner bio protiv Francuza ne bi ga gledao, nama ga je gledao i eto...

Još je kazao:

- Cilj je da Hrvatska nakon SP-a ide i na EP. Tamo nam je mjesto i to zaslužujemo.

Vaša reakcija na temu