Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalmatinski portal daruje Pašalićev originalni dres!

Dalmatinski portal daruje Pašalićev originalni dres!

Na Facebook stranici Dalmatinskog portala može se osvojiti vrijedna nagrada

Mario Pašalić postigao je drugi pogodak za slavlje Atalante (3:0) na gostovanju u Ukrajini kod Šahtara, a budući da je Manchester City na Maksimiru bio bolji od Dinama (4:1), Englezi i Talijani su osvojili prvo i drugo mjesto skupine C Lige prvaka i plasirali se dalje.

City je uvjerljivo osvojio skupinu s 14 bodova, Atalanta je druga sa sedam bodova, Šahtar treći sa šest i europski put nastavlja u Europskoj ligi, dok je Dinamo završio na posljednjem mjestu s pet bodova. 

Pašalićev zgoditak u Ligi prvaka prilika je da razveselimo jednog čitatelja (ili čitateljicu) Dalmatinskog portala s njegovim originalnim dresom! Da ne bude zabune, ne radi se o opremi iz večerašnje utakmice, ali riječ je o originalnom dresu u kojemu je Pašalić ove sezone igrao u Serie A.

Kako do dresa? Treba na Facebook stranici Dalmatinskog portala ispod ovog teksta ostaviti bilo kakav komentar, te podijeliti članak na svoj FB zidu.

Vaša reakcija na temu