Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Dambrauskas: Osjećamo se kao da smo izgubili
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Dambrauskas: Osjećamo se kao da smo izgubili

Na kraju smo završili s neurednom formacijom

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas poslije remija sa Slaven Belupom je rekao:

- Nisam zadovoljan, osjećamo se kao da smo izgubili. Trebali smo tri boda, kraj je sezone. Ne mogu kriviti igrače, imali smo tri velike utakmice koje smo trebali pobijediti u posljednjih tjedan dana. Pobijedili smo prve dvije, treću nismo. Ostvariti tri pobjede ipak je bio pretežak zadatak. Gledat ćemo rezultate drugih momčadi, možda nam budu išli u korist. Danas nismo imali dovoljno energije, to nam je najviše nedostajalo. 

Kakvu ulogu je danas imao Čolina?

- Počeli smo s 4-3-3, igrao je u vezi. Pogodili smo kako će Slaven igrati, ali nedostajalo je energije i iskustva. Neke momčadi iz nižih engleskih liga bi bile ponosne, utakmica puna visokih lopti i borbe. Na kraju smo završili s neurednom formacijom, igrači su bili na neprirodnim pozicijama, ali morali smo pokušati.

Bilo je nekoliko izostanaka, mogu li biti opravdanje?

- Zadovoljan sam sa svih 20 igrača koje imam na raspolaganju. Nedostatci nisu opravdanje. Nedostajao je dolazak u završnu fazu. Bili smo čvrsti u obrani i ni u kojem trenutku nisam mislio da ćemo primiti gol.

Nikad se ne predajete, mislite li da imate šanse za osvajanje naslova kao i jučer?

- Vjerujem u apsolutno svakog igrača, da ne vjerujem ne bi došli tako daleko. 

Vaša reakcija na temu