Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dambrauskas: Ovo nije Hajduk. Ne sviđa mi se što su igrači mislili da je utakmica riješena

Dambrauskas: Ovo nije Hajduk. Ne sviđa mi se što su igrači mislili da je utakmica riješena

'Ja preuzimam odgovornost'

Nakon remija sa Šibenikom (1:1) Valdas Dambrauskas je rekao:

- Teško je objasniti što se dogodilo nakon našeg vodstva. Zabili smo. Prije toga smo imali tri-četiri šanse. Nakon pogotka nismo igrali kao velika momčad. Kada je rezultat 1:0 onda se svašta može dogoditi - rekao je Dambrauskas, a zatim dodao:

- Šibenik je krenuo prema naprijed. Rekao sam igračima u svlačionici nakon utakmice da igra iz drugog poluvremena nije bila dobra, nedopustiva. Ja preuzimam odgovornost.

Možete li dignuti Hajduk?

- Znam da se stvari gledaju negativno. To i je posao novinara. Imamo dobru momčad, atmosferu u svlačionici. U drugom dijelu drugog poluvremena smo olako gubili loptu. 

Što vidite pozitivno iz današnje utakmice?

- Nogomet nikad nije jedna utakmica, već sljedeća, pa ona iza. Kada se pogleda zadnjih deset mjeseci to je najbolji period u posljednjih nekoliko godina. Bilo je u tom vremenu i nekih loših razdoblja. Znam da to boli igrače, navijače, osjećamo to, ali to je nogomet. Moramo krenuti raditi naporno. Već u srijedu nas čeka Rijeka. Novi veliki derbi. 

Zabrinjava li vas činjenica da Hajduk nije pokazao da je velika momčad?

- Naravno. Znamo da ovo nije lagan teren. Teško se u Šibeniku dolazi do pobjeda. Ali, u prvom dijelu nam Šibenik nije puno kreirao. Ovo nije Hajduk. Ne sviđa mi se što su igrači mislili da je utakmica riješena. 

Vaša reakcija na temu