Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Damir Burić: Neshvatljivo mi je da idemo kući praznih ruku, smiješno je što je naš igrač dobio crveni karton

Damir Burić: Neshvatljivo mi je da idemo kući praznih ruku, smiješno je što je naš igrač dobio crveni karton

Veliko je razočaranje - kazao je trener 'bijelih'

Hajdukov trener Damir Burić nakon poraza od Slaven Belupa (1:2) je rekao: 

- Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Neshvatljivo mi je da takve greške radimo. To je umjetnost da nismo iz naših šansi dali gol. Moramo još raditi, popraviti koncentraciju i završnicu. Bile su i neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega, ali danas idemo praznih ruku kući, što je meni neshvatljivo.

Potom je dodao:

- Mislim da je bilo smiješno što je naš igrač dobio crveni karton. Mi smo imali puno takvih situacija koje se ne sviraju, malo mi je sve to bilo čudno danas, ali pored svega toga, da smo bili pravi, mi tu utakmicu moramo pobijediti. Pođimo prije svega od nas, protivnik nije stvorio šanse da zabije dva gola.

Još je kazao:

- Mi smo ti koji dominiramo i stvaramo velik broj prilika, ali danas iz njih nismo uspjeli povesti. Prvi gol - dogodi se, penal - dogodi se. Protivnik nam nije stvorio neke šanse, imali smo dominaciju. Veliko je razočaranje, mi smo danas imali priliku pokloniti pobjedu navijačima koji su došli u velikom broju i jako mi je žao zbog propuštenih prilika u ovoj utakmici.

Na kraju je komentirao zašto je uveo Svatoka...

- Morali smo ostati jedan na jedan s Krstanovićem i Ejupijem, trebao nam je igrač bez žutog kartona na širokom prostoru. Simić je već imao žuti karton i bojao sam se crvenog kartona i to je bilo opravdano. A to što je minutu kasnije isključen igrač, mislim da je to bilo sve samo ne isključenje.

Vaša reakcija na temu