Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luka Mladinić DAN NAKON SLAVLJA Policija privodi navijače

DAN NAKON SLAVLJA Policija privodi navijače

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-ak osoba

Mnogi su jučer dijelili fotografije s proslave juniorske titule, odnosno dolaska Torcide na utakmicu Hajduk - Dugopolje na tribinu pomoćnih  terena na Poljudu, a danas - šok. Čuli smo da je policija krenula s privođenjima, pa smo kontaktirali PU splitsko-dalmatinsku.

Rekli su nam da su dovršili kriminalističko istraživanje nad četiri osobe zbog sumnje u paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava, što je kažnjivo Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Osim toga, po istom zakonu, nad 30 osoba je dovršeno krim istraživanje zbog nedopuštenog ulaska u gledateljski prostor tribine.

No nije to sve... 

- Protiv organizatora i odgovorne osobe dovršeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 5 st.1 Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a nad voditelja javnog okupljanja dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 21 st.2 Zakona o javnom okupljanju. Na okolnosti ovog događaja se nastavlja kriminalističko istraživanje - poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu