Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Atalanta.it DAN POSLIJE: Mario Pašalić uživa u sezoni karijere!

DAN POSLIJE: Mario Pašalić uživa u sezoni karijere!

'Zabio sam pogodak na početku te sam osjetio da bi to mogao biti moj dan'

Mario Pašalić uživa u sezoni karijere. Atalanta je u 15. kolu Serie A svladala Veneziju 4:0, a Pašalić je zabio hat-trick. Zabijao je u sedmoj, 12. i 67. minuti, te je s nova tri pogotka stigao na šesto mjesto ljestvice strijelaca talijanskog prvenstva. Do sada ih je zabio sedam, a uz to ima i pet asistencija. To je Pašaliću drugi hat-trick u dresu Atalante. Prvi je zabio 14. srpnja 2020. godine u pobjedi protiv Brescije (6:2). Za svoju je izvedbu protiv Venezije u Gazzetti dobio ocjenu osam, a Tuttosport ga je ocijenio devetkom!

- Zabio sam pogodak na početku te sam osjetio da bi to mogao biti moj dan. Sretan sam zbog momčadi jer smo nastavili pozitivan niz nakon pobjede protiv Juventusa. Osjećam se dobro, igram u kontinuitetu i nadam se da ću tako i nastaviti - rekao je Pašalić, a zatim su ga talijanski novinari upitali osjeća li se podcijenjen kao igrač.

- Ne, radim svakog dana naporno i na takve stvari se ne obazirem. Pokušavam napraviti najbolje od onoga što trener traži. Ako uz to dođu golovi i asistencije dobro je, ali najvažnije je da momčad pobjeđuje.

Pašalić je već sada nadmašio svoj učinak iz Serie A iz prošle sezone kada je zabio šest golova. No, treba napomenuti da je kraj 2020. i početak 2021. više od dva mjeseca bio izvan terena zbog problema s preponama. U sezoni 2019/20 zabio je devet pogodaka i to mu je bila golgeterski najbolja sezona još od odlaska iz Hajduka. Uz sedam golova u Serie A zabio je dva gola za hrvatsku reprezentaciju te u Ligi prvaka na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda.

Vaša reakcija na temu