Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNS DANAS UTAKMICA ODLUKE: 'Ova reprezentacija ne zaslužuje da nas se napucava blatom i uvredama'

DANAS UTAKMICA ODLUKE: 'Ova reprezentacija ne zaslužuje da nas se napucava blatom i uvredama'

'Mislim da je svima želja da Hrvatska prođe, a ne da nas se vrijeđa kroz komentare'

Pred Hrvatskom je večeras u Glasgowu (21 sat) novi ispit. Nakon poraza od Engleske i remija sa Češkom računica je jasna. Za prolazak u osminu finala Hrvatskoj protiv Škotske igra samo pobjeda. Svjestan je toga i izbornik Zlatko Dalić.

-  Rekao sam i ponovit ću da smo mi najviše oštećeni, jer smo puno kvalitetniji kad imamo podršku naših navijača. Nije fer da igramo protiv dva domaćina, da moramo putovati. Nas se plaši već mjesec dana, ne smijemo ovo, ne smijemo ono... Cijelo prvenstvo svi imaju problema, mi pazimo na te stvari, ali nikad se ne zna što se može dogoditi. Nadam se da igrači neće biti u strahu - rekao je Dalić, a zatim dodao:

-  Želim da Hrvatska ima podršku, ova reprezentacija to zaslužuje, da nas se ne napucava blatom i uvredama, da nas se ne napada. Jedino je to ispravno, drugo je neispravno. Mislim da je svima želja da Hrvatska prođe, a ne da nas se vrijeđa kroz komentare. Stanje s Barišićem? Borna se uključio prije dva dana u trening, ali to nije dovoljno. No, bit će u rosteru protiv Škotske. 

Važnu ulogu imat će Ivan Perišić, strijelac jedinog hrvatskog pogotka u dosadašnjem dijelu Eura.

- Škotska će igrati pred svojim navijačima. Neke zemlje igraju kod kuće, neke ne mogu imati navijače u gostima, pa smo oslabljeni, ali moramo se skupiti i proći skupinu pa će biti lakše. Nismo bili pravi u prve dvije utakmice, trebamo puno više trčati, ali za danas nema straha. Pričali smo između sebe, protiv Škotske ćemo gledati jednu drugu Hrvatsku, a dobro je to što i njima treba pobjeda pa će utakmica biti otvorena. Otkad sam ja tu, već deset i više godina, Hrvatska je uvijek bila prava kad je bilo najteže, uvijek smo odigrali pravu utakmicu kad je trebalo i vratili se iz mrtvih. Mislim da će to biti tako i danas - rekao je Perišić.

Vaša reakcija na temu