Dani otvorenih vrata ŽNK Marjan na Poljudu

Dani otvorenih vrata ŽNK Marjan na Poljudu

Priključite nam se od 18. lipnja do 2. srpnja kada će biti odigran revijalni turnir - poručuju iz kluba

Ženski nogometni klub Marjan, jedan od tri najbolja u Hrvatskoj u radu s mladima, stalni sudionik završnica državnih prvenstava, poziva na Dane otvorenih vrata u Poljudu, na stadionu Hajduka.

- Pozivamo sve djevojčice, koje žele igrati nogomet da dođu na Dane otvorenih vrata, priključite nam se od 18. lipnja do 2. srpnja kada će biti odigran revijalni turnir svih sudionica Dana otvorenih vrata. Treninzi na Danima otvorenih vrata bit će prilagođeni blagdanima, u prvom tjednu održat će se 18., 19. i 20.. lipnja, a u drugom tjednu 27., 28. i 29. lipnja s početkom u 20 sati, sudjelovanje je besplatno, a o vama će se brinuti trenerski stožer ŽNK Marjan predvođen Ivicom Matićem. Ne propustite jedinstvenu priliku pokušati igrati nogomet i postati dio Marjanove obitelji - poručuju iz kluba.

- Kada sam prvi put došla na Poljud i kročila na travu Hajdukovog stadiona, ima skoro dvije godine od toga, kod mene nije bilo dvojbi. To je prava zaraza, biti dio Marjana je kao da si dobio još jednu obitelj - kaže nam 14-godišnja vratarka Marjana Antonela Torlak, koja je vrlo brzo postala reprezentativka Dalmacije.

Zainteresirane se mogu javiti na službenu Facebook stranicu ŽNK Marjan ili na telefone 091/6300407 i 098/598291 ili samo doći na trening.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14