Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Danijel Durdov dobio spor nakon otkaza kojega mu je uručio Hajduk, ali neće se vratiti na Poljud

Danijel Durdov dobio spor nakon otkaza kojega mu je uručio Hajduk, ali neće se vratiti na Poljud

Bivši tajnik omladinske škole je dobio mogućnost povratka na posao, ali je nije iskoristio

Dugogodišnji tajnik Hajdukove škole Danijel Durdov je dobio spor koji je pokrenut nakon što je za mandata predsjednika Ivana Kosa i šefa škole Krešimira Gojuna dobio otkaz.

Bivšem tajniku Hajdukove škole predmet je vodio odvjetnik Davor RadićNakon prve instance, još je i Županijski sud u Osijeku potvrdio presudu, prema kojoj je Durdov dobio sve zaostale plaće iz perioda od protekle dvije i pol godine, ali to nije sve...

- Presuđeno je i da me Hajduk mora vratiti na posao, ali nisam iskoristio tu mogućnost. Razgovor s predsjednikom Brbićem je bio korektan, sve smo se dogovorili, a na kraju sam odlučio i da se neću gurati nazad - kazao nam je Durdov, koji je 'bijelima' oprostio kamate i ispoštivao ritam plaćanja koji paše Hajduku.

- Hajduk je moj klub i na kraju sam se s vodstvom kluba rastao na prijateljski način. To mi je bila velika želja nakon svega, nisam mogao dopustiti da me se otjera na onakav način, ali ni sada nisam želio likovati niti naplaćivati presuđene kamate, već mi je drago što smo na kraju pružili ruku jedni drugima.

Vaša reakcija na temu