Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DANIJEL JUSUP: Ne uklapam se ni ja kao trener u reprezentaciju

DANIJEL JUSUP: Ne uklapam se ni ja kao trener u reprezentaciju

Trener Zadra je prokomentirao popis izbornika Aleksandra Petrovića

KK Zadar je u 18. kolu ABA lige poražen na Gripama od Spita 85:89. Utakmicu je prokomentirao trener Zadra Danijel Jusup.

 - Čestitam Splitu na zasluženoj pobjedi, što se tiče same utakmice mislim da smo prvo poluvrijeme igrali dobru košarku s visokim intenzitetom. U nastavku smo imali problema s ofenzivnim skokom Splita, igrači s klupe nisu dali doprinos koji nam je trebao, a na startu drugog poluvremena smo tri otvorene trice promašili, i to je po meni presudilo utakmicu - izjavio je trener Zadra, koji je potom prokomentirao izjavu izbornika Aleksandra Petrovića, koji je izjavio kako nije pozvao igrača Zadra Luku Božića jer mu se ne uklapa u koncepciju.

- Ne uklapam se ni ja kao trener u reprezentaciju, to je slična priča - kratko je prokomentirao Danijel Jusup. 

Vaša reakcija na temu