Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DANIJEL JUSUP: Treba dobiti tri finala da budeš prvak, mi još nismo dobili Splita u Višnjiku

DANIJEL JUSUP: Treba dobiti tri finala da budeš prvak, mi još nismo dobili Splita u Višnjiku

'Izborili smo produžetak i onda je trenutak bio na našoj strani'

Zadar je u drugoj utakmici finala prvenstva Hrvatske svladao Split na Gripama nakon produžetka 94:84 i poveo 2:0 u seriji. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener Zadra Danijel Jusup.

- Treba dobiti tri finala da budeš prvak. Početak je pripao Split, igrali su nadahnuto. Nije se bilo lako vratiti u ovakvoj atmosferi. Tražio sam samo strpljenje u napadu. Do kraja poluvremena smo i poveli. Split je odličnim šutevima bio opasan, mi smo tražili mirne šuteve. Izborili smo produžetak i onda je trenutak bio na našoj strani. Mi ove godine još nismo dobili Split u Višnjiku. Uvijek su te utakmice neizvjesne. Domaći teren možda i nije tolika prednost - zaključio je trener Zadra Danijel Jusup.

Vaša reakcija na temu