Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DANIJEL SUBAŠIĆ: Cijeni, voli, nikad ne zaboravi! Hvala za sve!

DANIJEL SUBAŠIĆ: Cijeni, voli, nikad ne zaboravi! Hvala za sve!

'Malo je reći hvala'

Prije točno godinu dana Danijel Subašić otišao je u igračku mirovinu. Posljednju utakmicu odradio je 28. svibnja prošle godine, Hajduk je na Poljudu s 3:0 bio bolji od Šibenika. Subašić je iz igre izašao u 24. minuti u čast svog velikog prijatelja, tragično preminulog Hrvoja Ćustića

Nakon izlaska iz igre suznih očiju otišao je do sjeverne tribine te na ogradu stavio majicu s likom Hrvoja Ćustića.

- Zahvaljujem se Hajduku, suigračima...Svima...Ovo je ispalo prekrasno, kad sam odlučio završiti karijeru, da se sve poklopilo i da su momci uzeli kup. I zadnja utakmica je ta koja puno znači, ove 24 minute su mi bile važne kao i sve prije. Hvala svim koji rade u Hajduku i drže do nas koji igramo u Hajduku. Od predsjednika, direktora, suigrača, sve do čistačica - govorio je Subašić nakon oproštaja.

Danas, godinu dana kasnije Subašić se svog oproštaja prisjetio na društvenim mrežama. 

- Malo je reći hvala. Cijeni, voli, nikad ne zaboravi - poručio je Subašić navijačima 'bijelih. 




Vaša reakcija na temu