Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANIJEL SUBAŠIĆ: Imamo dosta unutarnje rezerve, možemo biti puno bolji!
Hajdukove pripreme u Austriji Piše: Dino Fiorentini

DANIJEL SUBAŠIĆ: Imamo dosta unutarnje rezerve, možemo biti puno bolji!

'Imamo dosta mladih igrača, na njima je da rade i da se izbore'

Danijel Subašić protiv Cluja je branio u prvih 45 minuta. Na poluvremenu ga je zamijenio Karlo Sentić

- Cijeli tjedan radimo naporno, dva treninga svaki dan. Noge su teške, to se vidjelo. Teren isto nije bio idealan. Sigurno nije lijepo izgubiti utakmicu, ali hvala Bogu da nema ozlijeđenih. Idemo se dalje pripremati - rekao nam je Subašić, a potom se dotakao mladih igrača.

- Normalno je da šef mijenja, gleda. Na mlađima svijet ostaje. Mi ih imamo dosta, a na njima je da rade, da se bore, izbore. 

Za tebi svi kažu da si dobar duh svlačionice. Kako si zadovoljan atmosferom?

- Otkad sam došao atmosfera je super. Sve je dobro između nas, a navijači nam daju vjetar u leđa. Sigurno će biti i lošijih rezultata, ali kad si skupa onda to prebrodiš lakše. Samo da nas ozljede zaobiđu.

Ima li Hajduk unutarnjih rezervi da iduću sezonu bude još bolji?

- Nadam se da ima. Kada se pogleda unazad kratko smo skupa, niti šest mjeseci. Dosta igrača je došlo, radi se selekcija. Ima rezerve, možemo biti puno bolji. Bitno da budemo zdravi. Trofej? To je daleko. Ne može to ni PSG reći. Treba ići iz utakmice u utakmicu, raditi da budemo što bolji. Polako, sitnim koracima prema naprijed, pa što nam dragi Bog da. Prošle sezone nam je da kup, svi su vidjeli kako je bilo - zaključio je Subašić. 

Vaša reakcija na temu