Dante Stipica potpisao za CSKA Sofiju!

Dante Stipica potpisao za CSKA Sofiju!

Htio sam stabilan klub u kojem ću braniti i dobiti novi izazov - rekao je bivši Hajdukov vratar

Donedavni Hajdukov vratar Dante Stipica brzo je našao novi angažman. Potpisao je ugovor s višestrukim prvakom Bugarske - CSKA Sofija!

Dvadeset sedmogodišnji čuvar mreže uvjerljivim nastupom s Hajduk u finalu kupa protiv Dinama, zaintrigirao je više klubova i u posljednji trenutak između tri ponude odvagnuo za odlazak u Sofiju i CSKA kao legendarni bugarski klub s najvećom armijom navijača.

- Htio sam stabilan klub u kojem ću braniti i dobiti novi izazov. Hajduk naravno ostaje moj klub u kojem sam bio od nogometnih početaka. Ostajem Hajdukov žestoki navijač. Sad idem u nove izazove, želim se boriti za titulu prvaka Bugarske i za otići sto dalje u Europi. Sa 27 godina na fali mi ambicija - rekao je Dante Stipica.


Prvi čovjek CSKA Griša Gančev bio je u Vinkovcima i gledao finale Kupa, te se od toga trenutka pokazao najodlučniji u dovođenju splitskog vratara. Napravio je sve da Dante od preostalih ponuda, izabere upravo CSKA. Dao je i poseban zadatak svome sinu Daniju Gančevu da isprati i ispita te zadovolji Danteove zelje oko uvjeta prelaska.

- Jedva čekam pripreme koje počinju 7. lipnja, a čujem i da će se momčad dodatno osnažiti za novu sezonu - dodao je Dante Stipica.

U poslovnom tornju tvrtke Litex u Sofiji, gazda Griša Gančev kuje planove o novoj sezoni u kojoj će im najveći konkurenti biti Ludogorec i Levski.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(32209, "");
Pregledaj komentare
29