Foto: Ivica Čavka Dario Jertec: U Hajduku mi je bio definitivno najgori period u igračkoj karijeri!

Dario Jertec: U Hajduku mi je bio definitivno najgori period u igračkoj karijeri!

Opet na vidjelo dolazi da niti igramo naprijed, niti nazad, sve je nešto na pola

Dario Jertec bio je najbolji pojedinac susreta između Hajduka II i Varaždina (1:1) na Poljudu.

- Mislim da je remi na kraju najrealniji ishod. Ja sam osobno razočaran našom igrom, opet na vidjelo dolazi da niti igramo naprijed, niti nazad, sve je nešto na pola. Mi smo bili bolji u prvom dijelu, ali u drugom, kada smo trebali prebaciti u brzinu više, Hajduk je bio bolji. Mi smo bili kriminalni - rekao nam je Jertec koji odlično prkosi godinama. Sa 33 na leđima i dalje pokazuje da je klasa vječna.

- Godine su tu, ali kao momčad smo posloženi tako da ja i Benko dajemo iskustvo, a mladi daju polet. Štima to, ali mislim da smo limitirani. Fali nam par pravih igrača koji bi nam dali klasu više da cijela momčad bude bolja.

Kakav je bio osjećaj igrati na Poljudu?

- Na Poljudu mi je uvijek lijepo igrati, ambijent je dobar, čim dođeš na stadion osjećaš se kao igrač i naravno da sam motiviran uvijek.

Prošlo je gotovo devet godina otkad je Jertec otišao iz Hajduka u kojem je proveo dvije godine. Kakve uspomene nosi iz tog doba?

- Ako me pitate, najviše pamtim loša vremena jer nije baš bilo kako sam zamišljao kada sam dolazio. Bio sam suspendiran cijelu sezonu, rekao bih da je to definitivno najgori period u mojoj igračkoj karijeri.

Može li Varaždin do Prve lige?

- Ja sam uvijek optimističan i mislim da mi možemo. Ali, svaki put se razočaram, imamo mnogo mana i čini mi se da smo jako daleko od Prve lige. Trebali bismo stići Šibenik što će biti jako teško. Ako u tome ne uspijemo, mislim da je svaki klub u Prvoj ligi za dvije klase još uvijek bolji nego najbolji klub u Drugoj ligi.

Kakvi su osobni planovi, ima li Dario Jertec volje i želje za igranjem?

- Volje i želje imam. Kući sam, s obitelji sam. Volim trenirati, lijepo mi je s dečkima u klubu. Naravno da su godine tu, možda odigram još godinu-dvije, dok budem trebao klubu. Kada to više ne bude slučaj, prebacit ću se u trenerske vode i nastaviti u nogometu - zaključio je Jertec.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(43053, "");
Pregledaj komentare