Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža DARIO MELNJAK: Rastemo kao momčad, osjećam da će u Osijeku biti puno naših navijača!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

DARIO MELNJAK: Rastemo kao momčad, osjećam da će u Osijeku biti puno naših navijača!

'Veselim se utakmici u Gradskom vrtu'

Dario Melnjak u ožujku je zabio tri pogotka. Dva puta poentirao je protiv Gorice (2:1) u polufinalu Hrvatskog kupa, a postigao je pogodak i protiv Lokomotive (4:0). 

- Imali smo deset dana za pripremu i s punim samopouzdanjem krećemo u zadnja dva mjeseca sezone. Najveći nam je fokus utakmica u Osijeku, s povratkom igrača koji su imali reprezentativne obveze zajedno možemo napraviti dobar rezultat u Osijeku. U stanci smo imali četiri slobodna dana pa treninge i utakmicu s Radomljem gdje smo pokušali neke nove stvari, pokušali nešto od prije i vjerujem momčadski dobili puno - rekao je Melnjak za Hajduk Digital, a zatim se dotakao svojih igara. 

Nekako sve u mojim predstavama od dolaska do sada ide uzlaznim putem. Volio bih da se nastavi tako, dat ću sve od sebe. Mislim da rastemo kao momčad, što je zdravo i što nam daje dobru vjeru da završimo sezonu onako kako svi želimo.

Pred Hajdukom je u nedjelju ozbiljan ispit, gostovanje u Gradskom vrtu (19.30 sati).

- Utakmica s Osijekom će sigurno biti slična kao prošle, imamo puno prostora za napredak u odnosu na te utakmice. Osjećam da će biti puno naših navijača na utakmici što nam može biti još jedan forte i veselim se toj utakmici - zaključio je Melnjak

Vaša reakcija na temu