Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr David Čolina blizu odlaska u Bundesligu!

David Čolina blizu odlaska u Bundesligu!

'Bijelima' će pripasti odšteta

David Čolina je blizu odlaska u Augsburg. Klub iz Bundeslige je već duže vremena zainteresiran za Hajdukovog igrača rođenog 2000. godine i sada se čini da je transfer sasvim blizu. 'Bijelima' bi trebala pripasti odšteta od 750.000 eura plus mogući bonusi.

Podsjetimo, Čolina je u Hajduk došao u srpnju 2019. godine, nakon što je Domagoj Bradarić za 6,5 milijuna eura prodan u Lille. U bijelom dresu je upisao ukupno 109 nastupa uz po tri gola i asistencije, no od dolaska Darija Melnjaka je izgubio mjesto startera na lijevom boku, te ga se znalo uvoditi na prednje pozicije, a po potrebi bi uskočio i na desni bok.

Po dolasku na Poljud je potpisao ugovor do 30. lipnja 2023. godine, što znači da mu istječe po završetku ove sezone. Na Poljudu su mu ponudili novi, no Čolina je stava da mu je vrijeme za novi iskorak u karijeri. Pokušat će napraviti korak više kroz Bundesligu, gdje transfer službeno još nije gotov, ali je sada već izvjesno da će biti. S Poljuda odlazi u prijateljskim odnosima, na ljeto je mogao otići bez odštete, a ovako su svi zadovoljni, Hajduk pokriva ono što je u njega uložio, a igrač koji ovdje ipak nije bio standardan u tekućoj sezoni, kreće u nove izazove.

 

Vaša reakcija na temu