Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Davor Mladina odlazi iz Dugopolja jer preuzima klupu hrvatskog prvoligaša

Davor Mladina odlazi iz Dugopolja jer preuzima klupu hrvatskog prvoligaša

Sporazumni raskid

Davor Mladina više nije trener Dugopolja.

'Sporazumno je raskinut ugovor između našeg dojučerašnjeg trenera gospodina Davora Mladine i NK Dugopolje. Svi u klubu zahvaljujemo treneru Mladini na velikom profesionalizmu i energiji koju je donio u naš klub.

Povodom odlaska trenera Mladini izjavu nam je dao predsjednik kluba Mario Smodlaka:

- Zahvaljujem se u svoje osobno i u ime kluba treneru Mladini na vrlo kvalitetnoj suradnji. Sporazumno smo raskinuli ugovor jer sam kontaktiran od predsjednika NK Rudeš gospodina Joea Šimunića o njihovoj ideji za suradnjom sa gospodinom Mladinom oko čega smo vrlo brzo postigli dogovor. Trener Mladina, premda se u Dugopolju zadržao vrlo kratko na mene je ostavio duboki utisak, radi se o vrlo kvalitetnom nogometnom stručnjaku i velikom gospodinu. Nadam se da će nam uskoro putevi ponovno sresti. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere! Klub je stabilan, u gornjem dijelu tablice, imamo novog glavnog sponzora Tommy i idemo mirno na zimsku pauzu. Svima želim sve najbolje za nadolazeće blagdane.

O imenovanju novog trenera klub će se pravovremeno očitovati', objavilo je Dugopolje.

Vaša reakcija na temu