Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal DEAN RAČUNICA: Živimo za prvu pobjedu!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

DEAN RAČUNICA: Živimo za prvu pobjedu!

'Utakmica s Hajdukom treba nam biti motiv više

Nakon poraza na Poljudu pred Šibenikom je novi ispit. U 31. kolu HNL-a 'narančasti' u subotu (15 sati) na Šubićevcu dočekuju Slaven Belupo. 

- Utakmice s Goricom i Hajdukom su nam dale pravo da uz igru možemo razmišljati o bodovima. Čeka nas teška utakmica. Belupo je u sličnoj situaciji kao i mi. Živimo za prvu pobjedu nakon četiri poraza. Vjerujem da ćemo do pobjede i doći - rekao je trener Šibenika Dean Računica, a zatim dodao:

- Utakmica s Hajdukom treba nam biti motiv više da nakon takve utakmice odigramo još bolje, iako je susret s Belupom drukčiji. I oni žele prekinuti crni niz. Neće biti većih promjena u odnosu na utakmicu s Hajdukom, možda krenemo sa istim sastavom. 

Vaša reakcija na temu