Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dean Računica napustio Uskok i odlazi u Karabukspor

Dean Računica napustio Uskok i odlazi u Karabukspor

Novi trener Klišana trebao bi biti Ante Vitaić

Dean Računica je iznenada otišao s klupe kliškog Uskoka, a da nije vodio niti jednu utakmicu. On je obavijestio upravu kluba o odlasku, a njegova nova destinacija je Karabukspor, klub iz kojega je Igor Tudor otišao u Galatasaray.

Nije još poznato s kim Računica, koji u Turskoj neće biti glavni trener, ide, njegov zadnji inozemni posao bio je u Dunajskoj Stredi, gdje je bio pomoćnik Tomislavu Mariću.

Klišani su tako ostali bez trenera, a prema prvim informacijama sada je najbliži klupi Ante Vitaić, trener koji je prošle zime preuzeo Orkan, pa ga u konačnici iz Četvrte uveo u Treću ligu. Baš to sada treba Uskok, trenera koji će ispuniti isti cilj.


Vaša reakcija na temu