Foto: Ivica Čavka Dejan Lovren: Zaslužujemo bolju infrastrukturu, travnjak se mora popraviti, želimo se vratiti!

Dejan Lovren: Zaslužujemo bolju infrastrukturu, travnjak se mora popraviti, želimo se vratiti!

Nije baš bilo bajno igrati po ovom terenu

Dejan Lovren nakon pobjede protiv Mađarske se dotakao i infrastrukture.

- Najbitnije je da smo nakon četiri i pol godine došli u Split. Prelijepo je bilo, baš smo s Lukom pričali, čim smo izašli na teren odmah smo se naježili. Možemo reći da nam je ovo falilo. Sve je fantastično bilo, bez nekih nereda, što je najbitnije. Mogu samo pohvaliti navijače na podršci. Možda jedino teren da se malo poboljša, mogli bi i češće dolaziti onda. 

Utakmica je brzo odlučena...

- Nije baš bilo bajno igrati po ovom terenu, ali pokazali smo karakter, visoko ih pritisnuli. Odlično smo otvorili susret, u drugom nam je dijelu pomogao i crveni karton. Idemo odraditi još dio za dva dana i plasirati se na Euro. Idemo po pobjedu u Wales. Uvijek smo se mučili protiv njih, ali kada se skupimo možemo to napraviti.

Najopasniji je Bale...

- Individualno je top igrač, ali i mi imamo nekokoliko Baleova.

Hoćemo li vas opet vidjeti u Splitu, kakav je stav svlačionice?

- Ja bih volio, kao i dosta igrača. Ali, definitivno travnjak se mora popraviti. Ne samo ovdje nego u cijeloj Hrvatskoj. To nije do nas, ne možemo tu ništa napraviti. Ako se već borimo na terenu, zaslužujemo bolju infrastrukturu. Bilo je prelijepo igrati na prepunom Poljudu, želimo se vratiti. Ovakav doček bi svatko poželio.  Mi smo tu koji ćemo nabaciti osmijeh ljudima. To najbolje zasad radimo - zaključio je Lovren.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52560, "");
Pregledaj komentare
29