Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Denis Kosor: Svi u Nadzornom odboru trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima

Denis Kosor: Svi u Nadzornom odboru trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima

Uvjeren sam da će kvalitetnih kandidata biti, a postojeći NO može tehnički odraditi kratko prijelazno razdoblje

Još sinoć nakon utakmice smo u više navrata pokušali dobiti predsjednika Nadzornog odbora Slavena Marasovića, a jutros nam je samo kratko kazao: 'Strpite se malo', nakon čega smo zaključili da njegovo očitovanje možemo očekivati tijekom dana.

Kontaktirali smo i Denisa Kosora, koji je na prošlim izborima dobio najviše glasova od svih aktualnih članova NO-a. Njegov stav je jasan:

- Dilemu oko odgovornosti nemam, svi u NO-u trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima.

Još je dodao:

- Već dugo vremena NO ne djeluje kao tim, nemamo zajednička stajališta, a kao tijelo izbjegavamo  preispitati pogreške i evidentan je izostanak samokritike. Vrijeme je za nove ljude u NO-u, a uvjeren sam da će kvalitetnih kandidata biti, a postojeći NO može tehnički odraditi kratko prijelazno razdoblje.

Vaša reakcija na temu