Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Despotović nakon domaćeg poraza: Nema drame, to je razvojni projekt

Despotović nakon domaćeg poraza: Nema drame, to je razvojni projekt

Međimurje je bilo bolje, imali smo loš dan

Hajduk II vratio se na Poljud nakon mjesec i pol dana, no očito je kako im igranje na domaćem terenu i nije neka prednost. U 13. kolu Druge HNL na Poljudu je slavilo Međimurje 3:0.

- Međimurje je bilo bolje, imali smo loš dan. Takvih utakmica mi imamo rijetko, ali dogodi se s vremena na vrijeme. To je iskustvo koje će igrači dobiti s vremenom. Da smo malo iskusnija ekipa mislim da nam se ne bi ovakve stvari događale - rekao je trener druge momčadi 'bijelih' Mario Despotović, a zatim dodao:

- Gosti su bili bolji. Problem je bio što postoje zone na terenu u kojima kad izgubiš loptu teško je to obraniti. To su zone u kojima mi inače ne gubimo lopte, ali danas se događalo.

U drugom dijelu ste nakon vodećeg pogotka Međimurja išli na sve ili ništa, no na kraju ste primili još dva pogotka?

- Nastavili smo ono što radimo, ali kada se dogode izgubljene lopte teško je to obraniti. Nastojat ćemo to ispraviti, nema drame, to je razvojni projekt.

Slijedi stanka, a onda 23. studenog gostujete u Zagrebu kod Dinama II...

- Za nas nema stanke, neki igrači idu na reprezentativne akcije, dio igrača se priključuje prvoj ekipi. Mali broj koji će ostati će trenirati. Okupit ćemo se par dana prije utakmice s Dinamom i pokušati izvući maksimum iz tog susreta - zaključio je Despotović.

Vaša reakcija na temu